Vertrouwen is goed,

Controle is beter,

Controle is geen

wantrouwen

Tracker Dogs

 Postbus 4649

 4803 EP Breda

 Nederland

 tel. +31 (0) 654243602

 info@trackerdogs.nl


Searchteam Narcotica

Overlast en eventueel bijkomende gevaarlijke situaties door verdovende en/of stimulerende middelen is iets waar bijna iedere onderneming of instelling mee te maken kan krijgen. Het voorkomen is dan ook beter dan genezen. Onze narcotica speurhonden kunnen uw locatie screenen, toegangscontrole uitvoeren etc. om deze middelen te lokaliseren  Er gaat door de aanwezigheid van deze searchteams tevens een grote preventieve werking uit waardoor drugs gerelateerde problemen voorkomen kunnen worden.

Al onze speurhonden werken volgens Amerikaanse norm en regelmatig reizen wij dan ook naar Amerika voor de nodige bijscholing en/of certificering. De speurhondengeleider heeft een gedegen kennis van verdovende en/of stimulerende middelen.

Searchteam Explosieven

Terreurdreigingen en daarmee het gevaar van mogelijke aanslagen komen steeds dichterbij. Waar we voorheen nog dachten dat dit niet of nauwelijks aan de orde was in Nederland, zijn we nu steeds meer met zaken als deze bezig. Bij risico volle plaatsen of evenementen is daarom een explosieven speurhond niet meer weg te denken.

Onze explosieven speurhonden kunnen een preventieve search uitvoeren op de aanwezigheid van geïmproviseerde of conventionele explosieven.