Sommige dingen moeten

perfect zijn

Tracker Dogs

 Postbus 4649

 4803 EP Breda

 Nederland

 tel. +31 (0) 654243602

 info@trackerdogs.nl


Tracker Dogs Academy

Trainingsmogelijkheden binnen Tracker Dogs zijn in de meeste gevallen maatwerk, met de cursist wordt tijdens de intake een duidelijk plan van aanpak besproken en opgesteld zodat het rendement optimaal is.

De trainingen van werkhonden kunnen variëren van een interne training tot begeleiding tijdens het trainen door de eigenaar zelf.

Dagelijks wordt er getraind met speurhonden voor narcotica, explosieve en specifieke geuren waardoor er een in de loop van de jaren een goed opleidingsplan is ontstaan en we ook garant staan voor een exclusieve standaard.

Ook voor de ondersteuning van de training van uw sporthond heeft onze academy diverse trainingsmogelijkheden en zullen wij u van advies en begeleiding kunnen voorzien.

Door de jarenlange ervaring met honden in diverse disciplines is voor het werken aan ongewenst gedrag de nodige kennis aanwezig. Mede door deze ervaring is het zogenaamde BAD-dog principe ontwikkeld waarbij er een balans wordt gezocht tussen beweging, afleiding en duidelijkheid.

Hebt u vragen of opmerkingen neem dan gerust even contact met ons op en kunnen we in overleg bekijken wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen.